Deze voedingssupplementen zijn ideaal voor elke moeder

december 17

Als moeder met meerdere gezondheidsklachten gebruik ik zelf meerdere voedingssupplementen. In dit blog zet ik ze voor je op een rijtje.


Mijn advies: vertel hier een verhaal hoe het lichaam uit balans kan raken, bijvoorbeeld door stress. Vertel het verhaal welke klachten jij zelf ervoer en hoe ze ontstaan zijn. Vertel het verhaal dat je lichaam in overlevingsmodus verkeerde en dat je lichaam daar zelfstandig niet uit kwam. Vertel over de noodzaak om je lichaam te helpen en te ondersteunen, enz.

More...

01
D3 en Vitamine C

D3 en Vitamine C gebruik ik voornamelijk als een algemeen voedingssupplement, omdat deze producten voor meerdere aandoeningen gebruikt kunnen worden. Ze werken als ondersteuning voor botaanmaak, darmen, gewrichten, hart en bloedvaten en het immuunsysteem.


Gevonden in google:
Vitamine D3 (Cholecalciferol) draagt bij tot normale calcium- en fosforgehalten in uw bloed en verhoogt de opname van calcium in de botten, zodat u sterke botten behoudt. Ook is D3 van belang voor uw gebit.


Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. Vitamine C zit in fruit, groente en aardappelen, met name in koolsoorten, citrusfruit, kiwi's, bessen en aardbeien.

Maar ook: met voldoende vitamine C kan het lichaam zelf vernauwde bloedvaten herstellen

02
Omega3

Omega3 is een veel gebruikt product, dat ik zelf gebruik voor mijn bloeddruk regulering, gewrichten en als ontstekingsremmer.


Gevonden op google:

Omega 3-vetzuren worden aangeraden voor een gezonde voeding omdat ze beschermen tegen hart- en vaatziekten en goed zijn voor de ogen en hersenen. Ook voor zwangere vrouwen wordt het eten van vis en het visvetzuur DHA tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding aangeraden.

03
Green

Green gebruik ik ter ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem.

04
Power

Power: Het woord zegt het al, kracht. Het geeft mij power bij mijn astma, concentratie, energie en gewrichten. Zo kan ik toch bewegen en trainen.

05
Q10

Q10 focust zich op de ontstekingen, spierkrampen en vermoeidheid in mijn lichaam.

06
Magnesium

Magnesium helpt mij bij mijn slaapproblemen en nachtelijke spierkrampen.

07
Selenium

Selenium is een heel mooi product om je haar en nagels weer glanzender en sterker te krijgen.

08
Probiotics

Probiotics dragen er aan bij om je maag en darmstelsel optimaal te krijgen, zodat je verminderd last hebt van buik - en of - darmklachten.

Conclusie: rondaf met een eye opener: dat je lichaam niet zelfstandig uit de overlevingsmodus kan komen en dat het daar hulp bij nodig heeft. De bovenstaande voedingssupplementen kunnen daar een ondersteuning bij bieden.

Bied ze als call to action een gratis adviesgesprek aan.


Tags


Deze artikelen helpen ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>