Over mij


Wat je over mij moet weten...

  • Francien Krouwel
  • +31 (0) 6-83931521
  • vpafrancien@outlook.com

Ken je dat, je kijkt in de spiegel en ziet een sterke vrouw en heeft plezier in het leven, maar het komt niet aanwaaien? Mijn gezin is voor mij heel belangrijk. Gezellig om activiteiten te doen zoals golfen of skiën. Maar ook heerlijk op de hei wandelen of in de natuur te fietsen. Het is belangrijk om samen te zijn. 

"Ik ben rustig en luister naar de mens en vraag verder om mensen te helpen, maar geef ook aan als ik ze niet verder kan helpen."


Van jongs af aan wilde ik al een eigen bedrijf maar vanuit thuis werd het afgeraden. Dus ik ben als werknemer gaan werken. Maar elke keer als ik van baan ging veranderen kwam het verlangen van een eigen bedrijf weer naar boven. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt in 2019 en besloten om als zelfstandige project assistent te gaan werken. Vanwege omstandigheden heb ik deze werkzaamheden moeten loslaten en ben begonnen als independent sales representatieve van voedingssupplementen. 

Mijn eigen bedrijf is een kind voor mij waar ik zeer trots op ben in wat ik bereikt heb. Ik ben iemand die altijd goed heeft kunnen luisteren en adviezen kon geven aan haar collega’s of nu klanten. Ik ben rustig en luister naar de mens en vraag verder om mensen te helpen, maar geef ook aan als ik ze niet verder kan helpen. Want dat is ook een antwoord op hun vraag. 

Ik word blij als kinderen zich beter voelen daar haal ik voldoening uit en wordt ik nog enthousiaster."


Ik houd me vooral bezig met moeders met kinderen die een rugzak hebben, want hier ben ik een ervaringsdeskundige in. Ik focus me op de kinderen die misschien via gezondere voeding en voedingssupplementen kunnen bijdrage dat kinderen beter zich kunnen concentreren en gezonder zullen zijn. 

Ik heb mooie natuurlijke voedingssupplementen zonder E-nummers. De supplementen zijn geheel van natuurlijke producten gemaakt ook de vul-, hulp- of kleurstoffen. Ik word blij als kinderen zich beter voelen daar haal ik voldoening uit en wordt ik nog enthousiaster. 

>